Κεντρικό Μενού
Το Καλάθι μου
iSocks
iSocks Store
    2351033303
Συνδεθείτε μαζί μας




Γενικοί Όροι
Η Εταιρεία μας σας καλωσορίζει στo Συμβεβλημένο Κατάστημα του BestBazaars.gr ως iSocks Store μέσω της οποίας μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προϊόντα μας και να πραγματοποιείτε εξ’ αποστάσεως τη διαδικτυακή παραγγελία σας.

Οι παρόντες όροι λειτουργίας και χρήσης της ιστοσελίδας είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο, ενώ ο Χρήστης που επισκέπτεται το διαδικτυακό τόπο αναγνωρίζει ότι έλαβε πλήρη γνώση αυτών, τους αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησής τους.

Αγορές μέσω του Συμβεβλημένου Καταστήματος στο BestBazaars.gr

Οι Χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν ελεύθερα στην Ιστοσελίδα, όμως δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελίας και αγοράς προϊόντων έχουν αποκλειστικά και μόνον οι δικαιοπρακτικά ικανοί, σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο, Χρήστες. Σε περίπτωση δε παραγγελίας από δικαιοπρακτικά ανίκανο προς τούτο πρόσωπο, η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της εκτέλεσης αυτής από το πρόσωπο που ασκεί την κηδεμονία ή εποπτεία.

Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας προορίζονται αποκλειστικά για αγορά από τους Χρήστες και όχι για μεταπώληση. Σε περίπτωση παραβίασης του ως άνω όρου ο Χρήστης υποχρεούται να αποζημιώσει την Εταιρεία για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί εκ της αντισυμβατικής του συμπεριφοράς.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

        


Στοιχεία Επιχείρησης

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ: Αθανασιάδης Ηρακλής
Μαραθώνος 46, Κατερίνη

Τ.Κ. 60132 Κατερίνη
Α.Φ.Μ.: 160156923
Δ.Ο.Υ.: Κατερίνης
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 149677748000




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ :

+30 2351033303

+30 6949088111 (Viber & WhatsApp)


ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00

Σάββατο 10:00 – 14:00

🍪 Cookies
Θέλουμε να σας προσφέρουμε μία εύκολη εμπειρία χρήσης! Ακριβώς για αυτό το λόγο η σελίδα αυτή χρησιμοποιεί “cookies” για να θυμάται τις προτιμήσεις σας κάθε φορά που συνδέεστε.