Κεντρικό Μενού
Το Καλάθι μου
EGD POURIKA
EGD POURIKA Ψαλίδια Υψηλής Ποιότητας
    2351800777
Συνδεθείτε μαζί μας


Καλώς ήλθατε στο προφίλ της εταιρείας “ΠΟΥΡΙΚΑ ΕΓΔ” που έχει ως κύρια παραγωγή την κατασκευή χειροποίητων ψαλιδιών στο BestBazaars.gr.

 

Συγκεκριμένα το ψαλίδι για το κούρεμα προβάτων, “κουροψάλιδο”. Μια χειροποίητη κατασκευή που η χρησιμότητα του μετρά αιώνες και περνά από το παρελθόν στο σήμερα, στη τελειοποιημένη μορφή του ψαλιδιού, με τη σφραγίδα της εταιρείας “ΠΟΥΡΙΚΑ ΕΓΔ”.

 

Όταν κάποιος γνωρίζει ότι ένα προϊόν όπως είναι το ψαλίδι είναι μια χειροποίητη κατασκευή τότε μόνο αισθάνεται σίγουρος για την ποιότητα του προϊόντος. Το ψαλίδι προβάτου είναι το βασικό εργαλείο των κτηνοτρόφων την περίοδο του κουρέματος των κοπαδιών τους.

 

Κάθε εργαλείο χειρός δεν απαιτεί μόνο την απλή κατασκευή του αλλά και την τεχνική εφαρμογή του. Το τελευταίο στηρίζεται στη γνώση και στην εμπειρία. Κάθε ψαλίδι που κατασκευάζεται στην εταιρεία “ΠΟΥΡΙΚΑ ΕΓΔ” δοκιμάζεται και εφαρμόζεται στο χέρι.

 

Γι’ αυτό και η σφραγίδα της εταιρείας αποτελεί εγγύηση για την άριστη ποιότητά του, τη μοναδική αντοχή του, την ανθεκτικότητά του και την εύκολη χρήση του. Επιπλέον οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία για την κατασκευή του ψαλιδιού, επιλέγονται με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, για να επιτευχθεί η άριστη επεξεργασία τους.

 

Και όχι με γνώμονα τη μείωση του κόστους κατασκευής του ψαλιδιού.

🍪 Cookies
Θέλουμε να σας προσφέρουμε μία εύκολη εμπειρία χρήσης! Ακριβώς για αυτό το λόγο η σελίδα αυτή χρησιμοποιεί “cookies” για να θυμάται τις προτιμήσεις σας κάθε φορά που συνδέεστε.