Menu
Your Cart

BestBazaars για Εμπόρους και Επιχειρήσεις
Δεν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα; 
Θέλετε ένα στιβαρό εργαλείο, με κύρος και με πολλές δυνατότητες όπως ένα κανονικό e-shop;

Δείτε παρακάτω πως στο BestBazaars.gr μπορείτε να βοηθηθείτε και να προωθήσετε, αυξάνοντας τις πωλήσεις των προϊόντων σας, δημιουργώντας απλά ένα δωρεάν e-shop στην πλατφόρμα μας!
Σημαντικό:

Η πλατφόρμα μας, δε λειτουργεί με προμήθειες, χρεώσεις clicks ή εμφανίσεων.
Απλά με μια συνδρομή στο έμμεσο μέλλον.

_____________________________________________________________
ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Η σύνδεση των καταστημάτων αυτή την περίοδο είναι εντελώς δωρεάν επ' αορίστου χρόνου, για να βρούμε νέους αξιόπιστους συνεργάτες, για να έχετε την πρώτη επαφή με την πλατφόρμα μας, να μας γνωρίσετε καλύτερα και να δείτε πώς λειτουργούμε στο σύνολο!

Ύστερα από την ανακοίνωσή μας για την έναρξη των συνδρομών, θα έχετε τον χρόνο, άνετα να αποφασίσετε για το αν θα θελήσετε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας!


    
      
Δωρεάν E-Shop

Προσφέρουμε Δωρεάν E-Shop στην Platinum Έκδοση, με απεριόριστα προϊόντα προς καταχώρηση, δυνατά εργαλεία προώθησης προϊόντων και οικονομικά πακέτα για όλων των ειδών των επιχειρήσεων.
ΩΦΕΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΤΟΥ BESTBAZAARS
Basic Promotion

Κατά την εγγραφή σας με πληρωμή Συνδρομής, στην ομάδα των Συμβεβλημένων Καταστημάτων του BestBazaars, κερδίζετε από το σύνολο των online διαφημιστικών που τρέχουν σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και μη, από τις συχνές διαφημίσεις μας.

Αλλά αυτή είναι μονάχα η αρχή...!

   

Scan & Shop! (QR) Διακριτικό Εισόδου Καταστήματος ( φυσικού και μη )

Με την επιτυχημένη Συνδρομή σας, μέσα σε ένα μήνα περίπου, θα σας αποσταλεί το βασικό αυτοκόλλητο λογότυπο "BestBazaars.gr PARTNER Official Store" , με το QR CODE του καταστήματος που ήδη έχετε στο BestBazaars, το οποίο θα το κολλήσετε στην πόρτα του φυσικού καταστήματός σας σε εμφανή σημείο π.χ. λίγο πιο πάνω από το χερούλι της πόρτας.


   Εάν δεν διαθέτετε φυσικό κατάστημα, μπορείτε να το κολλήσετε σε εμφανή σημείο, για να επωφεληθείτε περισσότερο.BestBazaars.gr

P A R T N E R S

στους χάρτες
Αμεση καταχώρηση στα Εταιρικά Προφίλ του BestBazaars

στους χάρτες GOOGLE MAPS για την εύκολη αναζήτηση των συμβεβλημένων καταστημάτων 

Αφού καταχωρηθείτε ως κατάστημα, καταχωρίστε ως PARTNER και στους Χάρτες Google Maps ως "BestBazaars.gr PARTNER - Όνομα Επιχείρησης", στο δίκτυο καταστημάτων πανελλαδικά του e-Εμπορικού μας Κέντρου, έτσι επιτυγχάνεται το κύρος και η σοβαρότητα που έχουμε στο BestBazaars.gr.

Με αυτόν τον τρόπο, θα εμφανίζονται όλα τα Συμβεβλημένα Καταστήματά μας Πανελλαδικά!ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ BUSINESS MAGAZINE, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΈΝΑ ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΑ (σύντομα κοντά σας)

Στόχος μας είναι να έχουμε τον πιθανό πελάτη συνεχώς ενημερωμένο αλλά και συνεχώς να του θυμίζουμε πως "είμαστε εδώ"!!

Επινόησαμε το "Business Magazine", το οποίο θα ξεκινήσει ως ένα ψηφιακό περιοδικό σε μορφή pdf, και θα αποστέλλεται πρώτα σε όλους τους εγγεγραμμένους και μη πελάτες του BestBazaars.

Στόχος μας είναι η έντυπη και πιο οργανωμένη έκδοσή του, με μεγάλης ποσότητας αντίτυπα, να διανέμονται ξεχωριστά ανά νομό κάθε φορά.

Σε αυτά τα έντυπα θα μπορέσουν να λάβουν μέρος μόνο Συμβεβλημένα Καταστήματα του BestBazaars, με χρέωση συνδρομής ανά σελίδα, ανά 3 μήνες τον χρόνο.Blog & News

Οι νέες επιχειρήσεις που κάνουν εγγραφή, ανεβάζονται στο Blog μας, και παράλληλα σε όλα τα social media για διαφημιστικούς σκοπούς εντελώς δωρεάν.
*Στο άμεσο μέλλον, θα υπάρξει και προώθηση επί πληρωμή μέσω όλων των social media που διαθέτουμε, για συγκεκριμένα προϊόντα της επιθυμίας σας.
MEGA Κουπόνια Εκπτώσεως του BestBazaars.gr 

(MEGABB365 & MEGABB5)

Με τα κουπόνια αυτά, έχετε Έκπτωση -10% & -5% σε όλα τα προϊόντα των Συμβεβλημένων Καταστημάτων του BestBazaars.gr.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εργαλεία Διαχείρισης Κεντρικού Μενού Καταστήματος - Λογαριασμού

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες ενός e-shop επιλέγοντας ανάμεσα στις ποικίλες Συνδρομές μας, για να δείτε και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας, ανεβάζοντας τις πωλήσεις σας άμεσα!Δωρεάν η "Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων"

Καλύπτουμε ένα μεγάλο μέρος, μέσω της παρούσας ιστοσελίδας (BestBazaars.gr) συγκεντρώνοντας και χρησιμοποιώντας πληροφορίες εμείς ως BestBazaars.gr και όλα τα Συμβεβλημένα Καταστήματα, σχετικά με τους επισκέπτες, με σκοπό την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και για την ενεργοποίηση ορισμένων λειτουργιών της ιστοσελίδας. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν αυτή την ιστοσελίδα, με σκοπό να παρουσιάζουμε έγκαιρες και σχετικές πληροφορίες εντός της.

       

Διακριτικά Λογότυπα Πωλήσεων 

Βάσει στο σύνολο των πωλήσεων του κάθε καταστήματος, θα βραβεύεται ανάλογα με το σωστό διακριτικό πωλήσεων στην καρτέλα "Κατάστημα". ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣΔωρεάν Μηχανογραφικό Δελτίο Αποστόλων και Επιστροφών

Μετά την επιτυχημένη εγγραφή σας, θα σας αποσταλεί δωρεάν το δελτίο Αποστολής/Επιστροφής ενός δέματος, με τα δικα σας στοιχεία σε ένα αρχείο pdf.

Μαζί με το παραπάνω δελτίο, θα λάβετε και ένα δελτίο "Επιστροφής Προϊόντων" με τα στοιχεία της επιχείρησής σας.


Φόρμα Επιστροφής ΠροϊόντωνΧΡΗΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑΈχουμε βρει για εσάς τα καλύτερα WebApps


Εδώ σας προωθούμε πολλά από τα δωρεάν για χρήση Online ή γενικότερα Free to Use προγράμματα για επεξεργασία εικόνας.
Πολλές απαραίτητες χρήσιμες λειτουργίες, και όλες Online, έτοιμες άμεσα για χρήση, χωρίς να χρειάζεται να έχεις έναν δυνατό υπολογιστή. 

BestBazaars Viber Official Channel

Συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι μας στο Viber μένοντας ενημερωμένοι πρώτοι, είτε ως Συνεργάτης είτε ως Καταναλωτής!


Official Channel

Εκμάθηση Πλατφόρμας - YouTube

Για την εκμάθηση της πλατφόρμας, για τις βασικές λειτουργίες και για tips & tricks, μπορείτε να μας βρείτε στο επίσημο κανάλι στο YouTube.


      Εξυπηρέτηση - Support Team

Στην εξυπηρέτηση των συνδρομών, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στις απορίες σας ή σε νέες ιδέες που έχετε και θέλετε να υλοποιηθεί στο νέο σας e-shop!
Υπάρχει και η ετήσια συνδρομή, που υποστηρίζει πληθώρα λειτουργιών και βοηθημάτων με χαμηλό κόστος συντήρησης ανά έτος. (κλικ εδώ)
Περισσότερες πληροφορίες
2351800777

🍪 Cookies
Θέλουμε να σας προσφέρουμε μία εύκολη εμπειρία χρήσης! Ακριβώς για αυτό το λόγο η σελίδα αυτή χρησιμοποιεί “cookies” για να θυμάται τις προτιμήσεις σας κάθε φορά που συνδέεστε.